Ηρόδοτος: Κρούση σε Ρουσάκη, Μπολάκη και Βρεττό

Την περίπτωση τριών αξιόλογων ποδοσφαιριστών εξετάζει ο Ηρόδοτος που συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τον σχεδιασμό του για την Super League 2.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Grandsport.gr οι ιθύνοντες των “κυανόλευκων” είχαν μια πρώτη επαφή με τους Μανώλη  Ρουσάκη, Μανώλη Μπολάκη και Νίκο Βρέττο για το ενδεχόμενο να φορέσουν τη φανέλα του Ηροδότου στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Super League 2 με τον πρώτο να φορούσε τη φανέλα της Ξάνθης, όπου μετέπειτα δόθηκε σε ομάδα του εξωτερικού, τον δεύτερο της Δόξα Δράμας και τον τελευταίο αυτή των Χανίων.

Παράλληλα συζητήσεις έγιναν και με δύο ποδοσφαιριστές που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ. Ο λόγος για τους Ποτουρίδη, Χαρίτο, οι οποίοι έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην μεγάλη επιτυχία του Ηροδότου στο να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι συγκεκριμένες επαφές ωστόσο γίνονται ως μία προεργασία για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος, καθώς τα πάντα αναφορικά με το ρόστερ θα ξεκαθαρίσουν μετά την ολοκλήρωση του ζητήματος του προπονητή, αφού ο ίδιος θα επιλέξει τι κινήσεις θα γίνουν.

Στον Ηρόδοτο τρέχουν να καλύψουν το… χαμένο έδαφος των τελευταίων ημερών και οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές γίνονται συνεχώς ώστε με τον ερχομό του νέου προπονητή να μπουν στην τελική ευθεία οι διαπραγματεύσεις με τους ποδοσφαιριστές και να ξεκινήσουν οι μεταγραφές.