Η ανακοίνωση του Λίντο για την προώθηση πέντε ποδοσφαιριστών

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του Λίντο καλωσόρισε πέντε ποδοσφαιριστές στην ομάδα μετά την προώθηση τους από την Δόξα Ηρακλείου.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει οι Ζηδιανάκης, Βλαχάκης, Γκιουλμιχάλης, Σεβδάλης και Πετράκης, είχαν κλέψει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους με αποτέλεσμα να προωθηθούν στο Λίντο και να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ τη νέα χρονιά έχοντας μια πρόκληση μπροστά τους.

Πλέον η ανακοίνωση του Λίντο ήρθε να οριστικοποιήσει την προώθηση των ποδοσφαιριστών που αναμένεται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για το βήμα παραπάνω.

Η ανακοίνωση του Λίντο, αναφέρει: Η διοίκηση του Λίντο με χαρά και υπερηφάνεια, ανακοινώνει την προώθηση των ποδοσφαιριστών Ζηδιανάκη, Βλαχάκη, Γκιουλμιχάλη, Σεβδαλή και Πετράκη απο την Δόξα Ηρακλείου.

Ο Νίκος Ζηδιανάκης γεννηθέντας το 2005, είναι αριστερό μπακ, ο Νίκος Βλαχάκης επίσης γεννηθέντας το 2005, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, ο Γιάννης Γκιουλμιχάλης επίσης του 2005 αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος, ο Σταύρος Σεβδαλής αγωνίζεται ως επιθετικός και είναι επίσης του 2005, ενώ ο Δημήτρης Πετράκης, έχει γεννηθεί το 2003 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Τους συγχαίρουμε για την προώθησή τους και τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική περίοδο με υγεία και μακριά απο τραυματισμούς.