Φιλική νίκη της Κ19 του Εργοτέλη επί του Λίντο

Με τον Ανδρουλάκη να σημειώνει το μοναδικό γκολ που έκρινε το παιχνίδι, η Κ19 του Εργοτέλη επικράτησε στο Λίντο επί της ομώνυμης ομάδας, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη νωρίτερα.

Η ομάδα του Λευτέρη Κορνάρου, επικράτησε 1-0 με γκολ του Ανδρουλάκη στο 85ο λεπτό, όταν μετά από παράλληλη σέντρα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1.

Νωρίτερα, τόσο στο πρώτο μέρος, όσο και στο δεύτερο, οι φάσεις ήταν ελάχιστες μπροστά στις δύο εστίες, τόσο για το Λίντο, όσο και για τους «κιτρινόμαυρους», με τον Εργοτέλη να έχει μία ελαφριά υπεροχή, η οποία όμως δεν μπορούσε εύκολα να μετατραπεί σε οργανωμένη επίθεση.

Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων, με τον Μάριο Ζερβίδη, να χρησιμοποιεί και ποδοσφαιριστές της Δόξα Ηρακλείου.

Λίντο: Φραγκουλάκης, Τσαγκαράκης, Χριστοφής, Ζηδιανάκης, Φρέσκος, Βλαχάκης, Γκιουλμιχάλης, Τσαλόπουλος, Πεδιαδιτάκης, Σκουτέλης, Σεβδαλής

Έπαιξαν και οι Καραντινός, Λίβας, Πετράκης, Φουράκης, Περάκης, Ρολάκης, Γεωργακάκης, Καργάκης, Παπατσαρούχας

Κ19 Εργοτέλη: Ιατράκης, Χότζα, Τσέρος, Κοτσίνης, Σπυριδάκης Μ., Ντάγια, Βουϊδάσκης, Σπυριδάκης Γ., Ρεθεμνιωτάκης, Κόκκινος, Λιανέρης

Έπαιξαν και οι: Μερκουλίδης, Περσκέφα, Κουτάντος, Καλαϊτζάκης, Ντίσα, Ανδρουλάκης, Παρασύρης, Γαλανάκης