Οι πωλήσεις και οι προσθήκες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος

Στον ΟΦΗ τρέχουν τις μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας, την ώρα που αναμένονται προτάσεις για ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ.

Μπορεί οι ιθύνοντες της ομάδας να έχουν το μυαλό τους στα ανοιχτά μέτωπα που έχει ο σύλλογος στο ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, ωστόσο το ενδεχόμενο για πώληση ενός ή περισσότερων ποδοσφαιριστών παραμένει ανοιχτό, αφού πλέον ομάδες του εξωτερικού εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για παίκτες από το ρόστερ.

Στον ΟΦΗ “τρέχουν” να καλύψουν τα κενά που εμφάνισε η ομάδα στα φιλικά προετοιμασίας με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως άπαντες “φουλάρουν” για εξτρέμ που αγωνίζεται εκτός Ελλάδας, ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξει ενίσχυση και σε άλλες θέσεις, όπως αυτή του αμυντικού και του επιθετικού.

Παράλληλα μετά την πώληση του Στάρτζεον στον ΟΦΗ δεν αποκλείεται να αποχωρήσει ακόμη ένας ή περισσότεροι ποδοσφαιριστές αφού πλέον η ομάδα έχει ανοίξει τα… φτερά της και δέχεται συνεχώς προτάσεις για ποδοσφαιριστές. Μάλιστα ένας από αυτούς φαίνεται να είναι και ο Σαρδινέρο, με τον Ισπανό επιθετικό να έχει μπει στα… ραντάρ ομάδων από το εξωτερικό και δεν αποκλείεται να υπάρξει και πρόταση προς τον ΟΦΗ για την πώληση του.

Οι επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το τοπίο με τον Ισπανό επιθετικό αλλά και με άλλους ποδοσφαιριστές που έχουν μπει στα… ραντάρ των ομάδων από το εξωτερικό.