Το αντίο της Β. Αγιαννοπούλου στον Ηρόδοτο: «Ένα πρωτόγνωρο και μαγικό ταξίδι»

Με μία συγκινητική ανάρτηση η Βασιλική Αγιαννοπούλου αποχαιρέτησε τον Ηρόδοτο και ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε σε αυτό το ταξίδι!

Η ίδια εξήγησε ότι αποχωρεί καθαρά γιατί δεν μπορούσε να ακολουθεί την ομάδα στις υποχρεώσεις της στη Β Εθνική, ενώ ανέφερε πως ο Ηρόδοτος εξελίχθηκε σε μεγάλη της αγάπη!

Υπενθυμίζουμε πως η ίδια συμφώνησε και θα βρίσκεται στην ομάδα του Αλμυρού την ερχόμενη σεζόν!

Στην ανάρτησή της αναφέρει: «Όντας ένας άνθρωπος που τολμά να ρισκάρει πάντα και πολύ όντας όμως και ένας άνθρωπος που λειτουργώ με την καρδιά και όχι τη λογική έκανα μέρες να πάρω την απόφαση να αφήσω τον Ηροδοτο που εξελίχθηκε σε μεγάλη μου αγάπη !!!

Όμως είμαι και επαγγελματίας και ζω από αυτή τη δουλειά έτσι έπρεπε να σκεφτώ με γνώμονα τη δουλειά μου και πως θα εξελιχθεί ανάλογα με το που θα βρεθώ !!!!!

Η απόφαση αυτή είχε να κάνει καθαρά και ΜΟΝΟ γιατί δεν θα μπορούσα φέτος να ακολουθήσω την ομάδα στις υποχρεώσεις της στη Β εθνική λόγο δικών μου επαγγελματιών υποχρεώσεων !!!!!!!

Φεύγω από τον Ηρόδοτο με τις καλύτερες των αναμνήσεων ήταν ένα πρωτόγνωρο μαγικό ταξίδι για μένα που θα θυμάμαι πάντα !!!!! Ένα ταξίδι που με έμαθε πολλά που με έμαθε να αγαπώ την μπάλα κ να θέλω να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερη επαγγελματίας!!!!!!!!!

Έχω να θυμάμαι μόνο καλά !!!! 100%

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στη διοίκηση που μου φέρθηκε τόσο καλά σε όλους ανεξαίρετος !!!

Κύριε Στυλιανος Σωκιανος Πρόεδρε Mixalis Georgiadis καλε μου Giannis Fountoulakis Adamantios Krasanakis !!!! Στέλιο Παπαδημητριου επίσης κ σε σένα ένα μεγάλο ευχαριστώ 🙏🏼

Όλο το υπόλοιπο τεχνικό team κ φυσικά τα τρελοπαιδα τους παίχτες μου όλους μαζί !!!!!

Οι δρόμοι μας χωρίζουν για λίγο η για πολύ αλλά θα μαι πάντα υπερήφανη που δούλεψα σε αυτή την ομάδα κ σας βοήθησα !!!!!!!!!!!

Καλή επιτυχία στην κατηγορία εύχομαι από καρδιάς

Εις το επανιδείν θα πω μόνο γιατί δεν είμαι καλή με τους αποχαιρετισμούς   μια μέρα ξέρω πως θα ανταμώσουμε ξανά 🙏🏼».