Σωματείο φίλων Ηροδότου: «Στελάρα προχώρα είμαστε εδώ και σε στηρίζουμε όλοι μαζί »

Το δικό του καλωσόρισμα στον Στέλιο Παπαδημητρίου έστειλε το Σωματείο φίλων Ηροδότου εις μνήμην του Αντώνη Καργιωτάκη.

Στην ανάρτηση τους εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την είσοδο του Στέλιου Παπαδημητρίου στα διοικητικά της ομάδας, ενώ ευχαρίστησαν τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν για την τεράστια προσφορά τους.

Η ανάρτηση αναφέρει: “Η στιγμή που όλοι περιμέναμε ήρθε… Μετά από 40 κύματα ,είμαστε εδώ, υπάρχουμε και θα υπάρχουμε γιατί είμαστε Ηρόδοτος. Επίσημα πλέον είμαστε στη Super League 2 με έναν πρόεδρο δικό μας, καθαρό, έντιμο που σκέφτεται μόνο το καλό της ομάδας μας μακριά από περίεργες σκέψεις και πράξεις… Στελάρα προχώρα είμαστε εδώ και σε στηρίζουμε όλοι μαζί!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ όμως αξίζει και στο απερχόμενο ΔΣ και την ομάδα του Μιχάλη Γεωργιάδη οι οποίοι έκαναν το όνειρο μας πραγματικότητα…

Επιπλέον να πούμε ένα ευχαριστώ και ένα εις το επανιδείν στους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν για τους δικούς τους λόγους ο καθένας. Ο καθένας από εσάς έχει ξεχωριστή θέση ανάμεσα μας και σας περιμένουμε στο πέταλο να δούμε από κοντά την αγαπημένη μας ομάδα…

ΥΓ. Φέτος η θέση μας είναι στο γήπεδο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες όπως το παρελθόν που βρεθήκαμε στην ίδια κατηγορία…Αγοράζουμε τη κάρτα διαρκείας μας και ενισχύουμε την ΗΡΟΔΟΤΑΡΑ ΜΑΣ!!
Το όνειρο μας,το ταξίδι μας μολις ξεκίνησε!!!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΗΡΟΔΟΤΑΡΑΑ BRONX FAMILIA”.