Πρώτες… ανάσες για τους παίκτες του Αλμυρού

Την ευκαιρία να πάρουν τις πρώτες τους… ανάσες μετά από την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας τους είχαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Αλμυρού.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Γαζίου, ξεκίνησαν τη προετοιμασία τους την περασμένη Δευτέρα 2 Αυγούστου με καθημερινές προπονήσεις και ολοκλήρωσαν την πρώτη τους εβδομάδα προπονήσεων, το πρωί του Σαββάτου με πρωινή προπόνηση.

Σήμερα, ο Δημήτρης Βολονάκης τους έδωσε το πρώτο τους ρεπό, δίνοντάς τους την δυνατότητα να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν με… γεμάτες μπαταρίες στις προπονήσεις.

ADVERTISING

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο 14 Αυγούστου με αντίπαλο την Αναγέννηση Ιεράπετρας.

Στα μεταγραφικά, ο Αλμυρός βρίσκεται σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές οι οποίοι ενδεχομένως και να αποκτηθούν, επί της ουσίας, αυτό που «ψάχνει» η ομάδα του Γαζίου, είναι παίκτες από τη μέση και μπροστά.

Οι… υποψήφιοι πολλοί και οι επόμενες κινήσεις θα καθοριστούν σε μεγάλο βαθμό από τις αποφάσεις των Ζέεντορφ Μέντες-Γκάρετ Κέλι, οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν ανανεώσει με την ομάδα του Γαζίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ