Δυνατό φιλικό στον Άγιο Νικόλαο για ΑΟΑΝ και Γιούχτα

Το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι θα δώσουν σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Νικολάου, ΑΟΑΝ και Γιούχτας με τους Σουργιά-Κασσωτάκη να έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα.

Ο Γιούχτας, θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου από την ομάδα του ΑΟΑΝ, με τους Αρχανιώτες να πηγαίνουν με αρκετά “νέα” πρόσωπα, καθώς έχουν αποκτηθεί Φραγκουλάκης, Δωματάς, Μέμμος, Γελαδάρης, Στακάκης, Μανουσάκης και Κόκκινος οι οποίοι έχουν αποκτηθεί, όπως και οι Μιχαλανδρέα Νύκταρη και Γιώργο Κοντογιάννη οι οποίοι αποτελούν επισήμως παίκτες της ομάδας των Αρχανών, αποτελώντας τα δύο τελευταία χρονικά, μεταγραφικά αποκτήματα.

Από την άλλη ο ΑΟΑΝ, έχει «κλείσει» τις μεταγραφικές του κινήσεις, έχοντας αποκτήσει Λαθύρη, Ανυφαντάκη, Νοκάι, Πλουσή, Χατζιάι και Τσόφλιο, ενώ έχει παραμείνει στο ρόστερ η πλειοψηφία των περυσινών παικτών.

Το φιλικό θα διεξαχθεί στις 19:00 και όπως έχει γίνει γνωστό, θα πραγματοποιηθεί και συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας τα οποία στην συνέχεια θα παραδοθούν στους πυρόπληκτους μέσω του περιφερειακού τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αγίου Νικολάου.