Παρασκευή 13 Αυγούστου νέα ΓΣ στη Super League για την προκήρυξη του πρωταθλήματος

Στη σύγκλιση νέας έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για την Παρασκευή 13 Αυγούστου προχώρησε νωρίτερα, η Super League για την έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος, όπου επικρατεί μπάχαλο.

Η κρίσιμη ΓΣ είναι τη Δευτέρα 9/8. Μπροστά στο ενδεχόμενο λοιπόν, να μην εγκριθεί ούτε τη Δευτέρα η προκήρυξη (με απλή πλειοψηφία), και για να μην χαθεί χρόνος που είναι πολύτιμος αφού η αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα στις 21/8 έχει αρχίσει, η Λίγκα συγκάλεσε νέα ΓΣ για την Παρασκευή 13/8.

Η ανακοίνωση της Λίγκας:

Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 13/08/2021 στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

2/ Διάφορα.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Τρίτη 17 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά την α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας
διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.