Συγκινητικό «αντίο» στον Ηρόδοτο από τον Μ. Κανδηλάκη

Δεν συνεχίζει στον Ηρόδοτο ο Μανώλης Κανδηλάκης, που με γραπτή του δήλωση, «αποχαιρετά» την «οικογένεια» του Ηροδότου, ευχαριστώντας όλους όσους συνεργάστηκε στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, κάνει λόγο για επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν του επιτρέπουν να ακολουθήσει την αγαπημένη του -όπως την χαρακτηρίζει- ομάδα, ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε για τον πρόεδρο κ. Γεωργιάδη και τον τεχνικό διευθυντή κ. Σωκιανό.

Στην δήλωσή του, αναφέρει: «Δυστυχώς, λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων δεν μπορώ να ακολουθήσω την αγαπημένη μου ομάδα, τον Ηρόδοτο στην Super League 2. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και τους γενικούς αρχηγούς της ομάδας για την τέλεια συνεργασία που είχαμε και για όλα αυτά που πετύχαμε όλοι μαζί σαν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο, Κύριο Μιχάλη Γεωργιάδη, όπως και σε όλη την υπόλοιπη διοίκηση του, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια, παλεύουν για το σωματείο και το κρατάνε σε αυτό το υψηλό επίπεδο.

Ιδιαίτερα και μέσα από την καρδιά μου, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρώην πρόεδρο και φετινό τεχνικό διευθυντή κύριο Στέλιο Σωκιανό, ο οποίος πριν από πέντε χρόνια με έφερε στην ομάδα και ήμουν από τις πρώτες του επιλογές. Έναν άνθρωπο πραγματικά με ήθος και παιδεία που έφερε την ομάδα στο υψηλότερο σημείο της ιστορίας της την τελευταία 35ετία, κατακτώντας και πανηγυρίζοντας όλοι μαζί, τρία πρωταθλήματα, πέντε κύπελλα και δύο ανόδους στη Β Εθνική.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλο το φίλαθλο κόσμο του Ηροδότου και γενικώς της Αλικαρνασσού, που τόσα χρόνια, με έχει αγκαλιάσει τόσο ζεστά, κάνοντάς με να νιώθω την Αλικαρνασσό σαν δεύτερη οικογένεια μου.

ΗΡΟΔΟΤΑΡΑ ΓΕΡΑ, ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ»!