Σήμερα(4/8) η τηλεδιάσκεψη της ΕΠΣΗ με όλα τα σωματεία!

Σήμερα Τετάρτη 4 Αυγούστου στις 18:00 αναμένεται να πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψης με όλα τα σωματεία της ΕΠΣΗ, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την Ένωση!

Υπενθυμίζουμε πως στη Γενική Συνέλευση δικαίωμα συμμετοχής είχαν μόνο τα εγγεγραμμένα στο Μητρώο Σωματεία, ενώ σήμερα Τετάρτη η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ θα έχει τηλεδιάσκεψη με όλα τα σωματεία της Ένωσης!

Η διαδικασία που θα έχει άτυπο αλλά ουσιαστικό χαρακτήρα θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 4 Αυγούστου και ώρα 6 το απόγευμα. Σε όλα τα σωματεία της ΕΠΣΗ θα σταλεί από την γραμματεία σχετική πρόσκληση με το link για την συμμετοχή στην τηλεδιάσκεψη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ αποφάσισε να γίνει τηλεδιάσκεψη με την παρουσία ΟΛΩΝ των σωματείων της δύναμής της ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν. Η διαδικασία που θα έχει άτυπο αλλά ουσιαστικό χαρακτήρα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Αυγούστου και ώρα 6 το απόγευμα. Σε όλα τα σωματεία της ΕΠΣΗ θα σταλεί από την γραμματεία σχετική πρόσκληση με το link για την συμμετοχή στην τηλεδιάσκεψη».