Στον Εργοτέλη και τη νέα χρονιά Ξέρα, Σιδηρά και Κωνσταντοπούλου

Με τρεις σημαντικές ανανεώσεις ξεκίνησε ο σχεδιασμός της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Εργοτέλη, καθώς ανανέωσαν τη συνεργασία τους με το σύλλογο η Έφη Ξέρα, η Δανάη Σιδηρά και η Πόπη Κωνσταντοπούλου.

Οι τρεις πολύτιμες παίκτριες θα συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τη νέα αγωνιστική χρονιά και ξεκίνησαν ήδη τη δουλειά με την έναρξη της προετοιμασίας.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του συλλόγου οι τρεις ποδοσφαιρίστριες τονίζουν:

Έφη Ξέρα: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω για μια ακόμα χρονιά στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, που ξέρουμε όλοι πως είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά για όλες τις ομάδες. Ευελπιστούμε ότι εφέτος τα πράγματα θα είναι καλύτερα με καλύτερη οργάνωση, με περισσότερους αγώνες και να μην έχουμε τραυματισμούς. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες τις ομάδες και πάνω απ’ όλα στη δική μου».

Δανάη Σιδηρά: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που συνεχίζω στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ και τη νέα αγωνιστική χρονιά. Είμαι χαρούμενη και ενθουσιασμένη που επιστρέψαμε και πάλι στη δράση μετά από μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά για όλο τον κόσμο και ιδίως για εμάς τις ποδοσφαιρίστριες. Ξεκίνησαμε τη δουλειά για τη νέα χρονιά για να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουν τεθεί».

Πόπη Κωνσταντοπούλου: «Θα είμαι στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ και τη νέα χρονιά και αυτό που δίνει μεγάλη χαρά. Ξεκινάμε την καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά με όρεξη για δουλειά. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες να έχουν υγεία, χωρίς τραυματισμούς».