Πρώτη προπόνηση και… φαγητό στην Τριτωνία

Μπάλα έπιασαν μετά από αρκετό χρόνο αποχής οι ποδοσφαιριστές της Τριτωνίας ξεκινώντας την προετοιμασία για τη νέα χρονιά.

O Χρήστος Καργιώτης πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική χρονιά έχοντας τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στην διάθεση του, ενώ παράλληλα στο γήπεδο βρισκόταν και οι ποδοσφαιριστές από το περυσινό ρόστερ που ανανέωσαν.

Πιο συγκεκριμένα στην προπόνηση βρέθηκαν οι Χατζιδάκης, Φτυλάκης, Παπουτσάκης, Ζαρκαδούλας, Χουδετσανάκης, Κουτεντάκης, Χατζησεβαστός, Μανουσάκης, Πηρουνάκης, Κλινάκης, Λαδιανός, Μάρκου, Γαρεφαλάκης,Κοκολάκης.

Στην Τριτωνία κοιτάζουν με όρεξη και φιλοδοξίες τη νέα αγωνιστική χρονιά πιστεύοντας αρκετά στο… υλικό που έχουν στα χέρια τους, παρότι το πρωτάθλημα αναμένεται να είναι άκρως ανταγωνιστικό.

Μάλιστα μετά την προπόνηση η διοίκηση της ομάδας παρέθεσε τραπέζι στο μαγαζί “Κάτω Βρύση” σε προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές θέλοντας να ξεκινήσει η χρονιά με όμορφο τρόπο και να δημιουργηθεί ξανά το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στο σωματείο τα τελευταία χρόνια.