Ολοκληρώθηκαν τα εργομετρικά στον Πόρο-«Ραντεβού» στο γήπεδο!

Ολοκληρώθηκαν τα εργομετρικά τεστ στον Πόρο που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 30 (πρώτο γκρουπ) και Σάββατο 31 Ιουλίου (δεύτερο γκρουπ, φώτο) στο γυμναστήριο “2B FIT” με τους «μπλε» να δίνουν πλέον ραντεβού για σήμερα Δευτέρα στις 20:30 που θα ξεκινήσει την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.

Η ενημέρωση του Πόρου αναφέρει: «Απόψε στις 20:30 στο “Lido Soccer” η πρώτη συγκέντρωση-προπόνηση για τους “μπλε” οι οποίοι ξεκινούν την προετοιμασία τους για τη νέα περίοδο. Ολοκληρώθηκαν τα εργομετρικά, ραντεβού το βράδυ στο γήπεδο για Πόρο.

Ο Ανδρέας Σκέντζος και οι συνεργάτες του Νίκος Τσαγκατάκης και Αχιλλέας Δημητριάδης  σηκώνουν μανικια, ξεκινώντας από σήμερα τη σκληρή δουλειά με τους ποδοσφαιριστες. Το “παρών” στην “πρώτη” θα δώσουν και τα εννέα νέα μεταγραφικα αποκτήματα Λούκα Μπέλιτς, Αλέξανδρος Περογαμβρακης, Σωτήρης Τσάτσος, Τάσος Παγώνης, Θανάσης Ουζούνογλου,  Θανάσης Φραντζέσκο Μπίσσα, Γιώργος Ψωρογιάννης, Δημήτρης Ζαφείρης και Μανώλης Μυλωνάκης.

Τα τεστ πραγματοποιήθηκαν Παρασκευή 30 (πρώτο γκρουπ) και Σάββατο 31 Ιουλίου (δεύτερο γκρουπ, φώτο) στο γυμναστήριο “2B FIT” (κόμβος Γουβών) του εκ των κορυφαίων στην Κρήτη και όχι μόνο Ποριανού γυμναστή Σταύρου Κορασάνη ο οποίος διέθεσε για μία ακόμη φορά αφιλοκερδώς τον χώρο του για τις ανάγκες της ομάδας και βρίσκεται συνεχώς δίπλα της. Την εποπτεία των εργομετρικών είχε ένας εκ των καλύτερων Ελλήνων εργοφυσιολόγων, διδάκτορας εργοφυσιολογίας και καθηγητης φυσικής αγωγής Θανάσης Μουρτζιάπης. Την Κυριακή (01/08) οι “μπλε” πήραν ανάσες μετά τα εργομετρικά, μπαίνοντας από τη Δευτέρα (02/08) στα… βάσανα!».