Εργοτέλης: Επιστροφή στη…δράση για τους «κιτρινόμαυρους»

Επιστροφή στα…βάσανα για τον Εργοτέλη, καθώς σήμερα Δευτέρα 2 Αυγούστου και ώρα 18:30  θα ξεκινήσει την προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μετά από μία εξαιρετική χρονιά που ο Εργοτέλης άγγιξε το…θαύμα της ανόδου, οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν σήμερα Δευτέρα στις προπονήσεις και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η έναρξη της προετοιμασίας θα βρει τον Εργοτέλη με αρκετές αλλαγές καθώς παρελθόν από το σύλλογο αποτελεί ο τεχνικός Γιάννης Ταουσιάνης, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Νίκο Μπαδήμα, ενώ έχουν αποχωρήσει και οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Μανουσάκης, Κυριάκος Μαζουλουξής, Χρήστος Μπάτζιος, Ηλίας Τσέλιος και  Δημήτρης Κατσιμήτρος ενώ αντίθετα ήρθαν στην ομάδα τρεις ποδοσφαιριστές οι Χρήστος Βουτσάς, Αντόνιο Μίκο και Θέμης Τσέλιος!

Σήμερα μάλιστα ο νέος τεχνικός της ομάδας θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση ως προπονητής του Εργοτέλη και οι ποδοσφαιριστές θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις για πρώτη φορά μετά την Παρασκευή 28/05 ξεκινώντας την νέα πολύ δύσκολη σεζόν.