Στην… τελική ευθεία η προσπάθεια σύστασης της ΠΑΕ Ηρόδοτος!

Κρίσιμη θα είναι και η επόμενη εβδομάδα για τον Ηρόδοτο, που θα… ξεκινήσει με καθοριστική συνάντηση των ανθρώπων του σωματείου με τον Αντώνη Παπαδάκη, ο οποίος εκτός απροόπτου θα συμβάλλει στη προσπάθεια σύστασης της ΠΑΕ.

Όπως έγινε γνωστό, στον Ηρόδοτο μετά τις πρώτες εποικοδομητικές συζητήσεις που είχαν με τον Αντώνη Παπαδάκη, αναμένεται να συνεχίσουν με δια ζώσης συναντήσεις μαζί του, εξετάζοντας το ενδεχόμενο συμπόρευσης τη νέα χρονιά.

Στον Ηρόδοτο, υποστηρίζουν, ότι μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 4 Αυγούστου, αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το τι μέλλει γενέσθαι, ενώ εάν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο πρώην πρόεδρος της Δαμάστας, θα αποτελέσει τον ισχυρό άνδρα της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του μετοχικού κεφαλαίου.

Στην περίπτωση αυτή, ενεργό διοικητικό ρόλο θα έχει και ο Στέλιος Σωκιανός, ο οποίος έχει αναλάβει τις συζητήσεις με τον Αντώνη Παπαδάκη, ενώ η φιλοσοφία και ο τρόπος λειτουργίας των δύο ανδρών είναι… κοινός, εστιάζοντας σε ακαδημίες και υποδομές, επενδύοντας τα τελευταία χρόνια σημαντικά κεφάλαια και αυτό αποδεικνύει την κοινή «γραμμή» που αναμένεται να ακολουθήσουν.