Βολικάκης: «Αγκαλιάστε τους Έλληνες αθλητές γιατί έχουν ξεπεράσει πολλά εμπόδια»

Ένα ιδιαίτερο μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Χρήστος Βολικάκης μέσω instagram.

Ο κορυφαίος Έλληνας ποδηλάτης ετοιμάζεται για την τέταρτη Ολυμπιακή συμμετοχή του στις 5 Αυγούστου στην ποδηλασία πίστας. Από το Τόκιο όπου βρίσκεται έστειλε το δικό του μήνυμα για στήριξη των Ελλήνων αθλητών.

«Καλό μήνα σε όλους με υγεία κάπως έτσι ξεκινήσαμε αυτό το υπέροχο άθλημα της ποδηλασίας, πήραμε τον δρόμο του αθλητισμού και στη συνέχεια του πρωταθλητισμού, ένα πολύ δύσκολο δρόμο αλλά και πολύ ξεχωριστό. Νιώσαμε χαρές, νίκες, ήττες, δάκρυα, μοναδικές στιγμές που δεν θα τις άλλαζα με τίποτα!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που καθημερινά μου δείχνετε την αγάπη σας. 5 Αυγούστου ξεκινάω την δικιά μου μάχη και με την βοήθεια του θεού ελπίζω να σας κάνω όλους περήφανους.

Αφήνω αυτό για το τέλος, θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και σε αυτούς που φέρανε μετάλλια αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους που έδωσαν την δική τους μάχη, είστε όλοι νικητές, αγκαλιάστε τους Έλληνες αθλητές γιατί αγωνίζονται καθημερινά και έχουν ξεπεράσει παρά πολλά εμπόδια και δυσκολίες για να φτάσουν ως εδώ, στις χαρές είναι όλοι κοντά σου , στα δύσκολα όμως καταλαβαίνεις ποιος είναι μαζί σου , όταν σβήσουν τα φώτα των ολυμπιακών αγώνων θα σας χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερο τα φιλιά μου από το μακρινό Τόκιο» ανέφερε στο μήνυμά του στο instagram ο Χρήστος Βολικάκης.