Σ. Γεωργίου: «Μοναδικός στόχος η κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Μοναδικός στόχος του ΠΑΟΚ, είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Σάκης Γεωργίου, στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του Ηροδότου.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας, επέλεξε τον ΠΑΟΚ ως επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά από μία άκρως πετυχημένη χρονιά με τον Ηρόδοτο, έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και την άνοδο στην Super League 2.

Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος, επέλεξε να αγωνιστεί στην ομάδα του Κρουσώνα τη νέα σεζόν και όπως ανέφερε, τόσο οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, όσο και ο τρόπος προσέγγισης του προέδρου του ΠΑΟΚ Κώστα Μπουμάκη και του προπονητή Μάριου Σηφάκη, έπαιξαν καθοριστική ρόλο στην απόφασή του.

Όσο αναφορά τον Ηρόδοτο, ο ίδιος ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε στη Νέα Αλικαρνασσό και πρόσθεσε, πως η ομάδα και ο κόσμος της θα μείνουν πάντα στην καρδιά του.

Για τη νέα του ομάδα, τον ΠΑΟΚ, τόνισε: «σίγουρα θεωρώ ότι ο ΠΑΟ Κρουσώνα, σαν ομάδα, έχει βαριά φανέλα, επέλεξα τον ΠΑΟΚ λόγω του τρόπου προσέγγισης τόσο του προέδρου κ. Μπουμάκη, όσο και του προπονητή Μάριου Σηφάκη, πείθοντάς με να πω το ναι στη πρότασή τους. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου έπαιξαν και οι αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις».

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ τη νέα χρονιά, πρόσθεσε: «ο μόνος στόχος του ΠΑΟΚ είναι το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά, όπως και ‘γω, θα δώσουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Για τον Ηρόδοτο και τη σπουδαία του επιτυχία την περασμένη χρονιά, ανέφερε: «έχω να πω πάρα πολλά, τα οποία όμως δεν περιγράφονται με λόγια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλη την διοίκηση του Ηροδότου, τους προπονητές, τον φροντιστή και σε όλους τους συμπαίκτες μου.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους κυρίους Γεωργιάδη-Σωκιανό, που παρά τις δυσκολίες της χρονιάς και την πανδημία, έτρεχαν από το πρωί μέχρι το βράδυ για να μην μας λείψει τίποτα.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος, θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη καρδιά μου, όπως και η ομάδα αλλά και ο κόσμος του Ηροδότου».