Α. Περογαμβράκης: «Να πετύχω γκολ και να βοηθήσω τον Πόρο»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Πόρου, παραχώρησε στο Grandsport.gr ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης.

Ο Πόρος πυροδότησε την… βόμβα με τον “Πέρο” και ο έμπειρος επιθετικός μίλησε στο Grandsport.gr για την επιστροφή του στην Κρήτη, τους στόχους του με την φανέλα των “μπλε” αλλά και τους λόγους που είπε το “ναι”.

Για την μεταγραφή του στον Πόρο: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα ενταχθώ στην οικογένεια του Πόρου. Οι ιθύνοντες της ομάδας με προσέγγισαν με όμορφο τρόπο και έδειξαν από την πρώτη στιγμή πως με ήθελαν στην ομάδα. Δεν ήταν δύσκολο να πω το “ναι” όταν έχεις να κάνεις με τέτοιους ανθρώπους”.

Για τους στόχους του:Εγώ από την μεριά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο ώστε να καταφέρω να πετύχω πολλά γκολ και παράλληλα τον στόχο της ομάδας και να κάνουμε χαρούμενους τους ανθρώπους του Πόρου και τον κόσμο του”.

Για την επιστροφή στην Κρήτη: “Η επιστροφή μου στην Κρήτη θέλω να συνοδευτεί με επιτυχίες στο νέο κύκλο της καριέρας μου. Η Κρήτη είναι το σπίτι μου και είμαι χαρούμενος που επιστρέφω. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και ένα κανονικό πρωτάθλημα χωρίς απρόοπτα”