Ο Γ. Νταρακλίτσας στο Grandsport.gr: «Οι επενδυτές πιστεύουν στην ομάδα και τη Νέα Αλικαρνασσό»

Ο Γιώργος Νταρακλίτσας μιλώντας στο Grandsport.gr επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των δύο επενδυτών για τον Ηρόδοτο, μιλώντας παράλληλα με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα και τη Νέα Αλικαρνασσό.

Ο επί  χρόνια ποδοσφαιριστής του Ιωνικού, μίλησε αποκλειστικά στο Grandsport.gr για το ενδιαφέρον των δύο επενδυτών να εμπλακούν στα διοικητικά του Ηροδότου προκειμένου η ομάδα να δηλώσει κανονικά συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Υπάρχει ενδιαφέρον από δύο επενδυτές που βρίσκονται στην Αθήνα προκειμένου να εμπλακούν στα διοικητικά του Ηροδότου. Τις επόμενες ημέρες σίγουρα θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες, αφού ο χρόνος τρέχει και για εμάς και για τον Ηρόδοτο”.

Παράλληλα αναφέρθηκε και για τα δύο πρόσωπα που ενδιαφέρονται λέγοντας: Οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται προέρχονται από τον αθλητισμό, αφού στο παρελθόν έχουν ασχοληθεί με ομάδα στην οποία αποτέλεσαν βασικοί “αιμοδότες”.

Στην συνέχεια ανέλυσε τις σκέψεις τους τονίζοντας: “Στο μυαλό τους έχουν να βοηθήσουν και να αναλάβουν το 51%, και είναι διατεθειμένοι να το κάνουν. Δεν έχει σημασία να πούμε τα ονόματα τους. Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Θέλουν δίπλα τους τη Νέα Αλικαρνασσό, αφού θεωρούν ότι έχει η ομάδα και η περιοχή δυναμική και πιστεύουν αρκετά στις δυνατότητες της ομάδας και της Νέας Αλικαρνασσού”.