Ταξίδι… αστραπή Μ. Γεωργιάδη στην Αθήνα, ενδιαφέρον δύο επιχειρηματιών για την ΠΑΕ Ηρόδοτος

Στην Αθήνα βρέθηκε για λίγες ώρες ο πρόεδρος του Ηροδότου Μιχάλης Γεωργιάδης προκειμένου να συζητήσει με υποψήφιους επενδυτές για το μέλλον της ομάδας.

Ο πρόεδρος των “κυανόλευκων” βρέθηκε στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Γιώργο Νταρακλίτσα, ο οποίος εκπροσωπεί δύο υποψήφιους επιχειρηματίες από την πρωτεύουσα που εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους να εμπλακούν στα διοικητικά της ομάδας.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Grandsport.gr το παρών έδωσε και ο ένας εκ των δύο υποψήφιων επενδυτών, χωρίς ωστόσο να έχουν διαρρεύσει ακόμα τα ονόματα τους…

Η συζήτηση έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, απο τη μεριά τους οι δύο επιχειρηματίες “άκουσαν” τον Μιχάλη Γεωργιάδη και τα όσα είχε να τους πει για τον Ηρόδοτο, ενώ φάνηκαν… ιδιαίτερα ενημερωμένοι για όλες τις εξελίξεις της ομάδας.

Επιπλέον, παρουσίασαν στον πρόεδρο της ομάδας το “πλάνο” και τις προθέσεις τους, αφήνοντας ικανοποιημένο τον Μιχάλη Γεωργιάδη σε ένα βαθμό, για τα όσα άκουσε απο εκείνους, οι οποίοι σε πρώτη φάση, είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν ένα ποσό γύρω στις 180.000 ευρώ, αποκτώντας παράλληλα το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Ηρόδοτος.

Οι επόμενες ημέρες, θα είναι καθοριστικές και αναμένεται σύντομα, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, να βρεθούν στο Ηράκλειο και να συνεχίσουν τις συζητήσεις και να τεθεί επί τάπητος, όλο το πλάνο, το χρονοδιάγραμμα και να παρθούν σημαντικές αποφάσεις.

Επιπλέον, ο πρόεδρος του Ηροδότου Μιχάλης Γεωργιάδης, με αφορμή την παρουσία του στην Αθήνα, είχε την ευκαιρία να συναντήσει απο κοντά και τον Δημήτρη Βαγιάκο, τον νομικό της ομάδας, με τον οποίο συζήτησαν διαδικαστικά θέματα, που αφορούν την σύσταση της ΠΑΕ Ηρόδοτος.