Κορδονούρης στα Κανάρια και Φραγκάκης στο Μαρτινέγκο και τη νέα σεζόν!

Ως έχει θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά οι προπονητές στις ομάδες του Εργοτέλη στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ, καθώς ο Παγαγιώτης Κορδονούρης θα παραμείνει στα Κανάρια και ο Αντώνης Φραγκάκης στο Μαρτινέγκο.

Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις ομάδες του Εργοτέλη, ολοκληρώθηκε και τυπικά ο σχεδιασμός των ομάδων των «κιτρινόμαυρων» για τη νέα χρονιά, με τους τρεις προπονητές να παραμένουν κανονικά στις θέσεις τους όπως και την περασμένη σεζόν.

Εδώ και καιρό είχε γίνει γνωστό πως ο Γιώργος Βλατάς θα παραμείνει στους Νέους Εργοτέλη, ενώ μετά τη σημερινή συνάντηση ολοκληρώθηκε και τυπικά το θέμα με τους Παναγιώτη Κορδονούρη και Αντώνη Φραγκάκη οι οποίοι και τη νέα σεζόν θα βρίσκονται στους πάγκους των Καναριών και του Μαρτινέγκο αντίστοιχα.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι η διαμόρφωση των ρόστερ της νέας περιόδου, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό οι Νέοι θα ξεκινήσουν την προετοιμασίας τους τη Δευτέρα 9 Αυγούστου, ενώ Κανάρια και Μαρτινέγκο θα αρχίσουν την προετοιμασία τους στις 17 Αυγούστου.