Γ. Ασσαριωτάκης: «Με ένα απλό τηλεφώνημα, ο Πόρος χάνει το δικαίωμα στην προπόνηση και την άθληση»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του Πόρου Γιάννης Ασσαριωτάκης ο οποίος τονίζει πως με ένα τηλεφώνημα η ομάδα του χάνει το δικαίωμα στην προπόνηση και την άθληση…

Στην ανάρτησή του ο ισχυρός άνδρας του Πόρου αναφέρει: «Προσπαθούμε μια παρέα ανθρώπων από τον Ιούλιο του 2016 να στήσουμε και να οργανώσουμε όσο γίνεται καλυτέρα το ερασιτεχνικό σωματείο της συνοικίας μας. Περήφανα , σοβαρά , με διαφάνεια κι ανιδιοτέλεια ο καθένας μας στο μέτρο του προσφέρει όπως μπορεί κι ότι μπορεί για το κοινό καλό. Δεν προσδοκούμε κάποιο προσωπικό όφελος, ούτε υστεροφημία.

Προτεραιότητα μας να προσφέρουμε χαρά στους δίπλα μας και να χαλαρώνουμε από τις δουλειές μας στο γήπεδο. Μπορεί να μην τα κάνουμε όλα σωστά, μπορεί να μας παρεξηγούν κιόλας για τον αυθορμητισμό που μας διακατέχει. Πολλοί αναρωτιούνται πόσο θα αντέξουμε εκεί στον Πόρο να παλεύουμε λίγοι για να κρατήσουμε την ομάδα που τόσο ΑΓΑΠΑΜΕ!!! Νομίζω ότι έχουμε τεράστιες αντοχές προερχόμενες από τον τρόπο που μεγαλώσαμε στους δρόμους της γειτονιάς μας.

Έρχονται μέρες όμως όπως τη σημερινή που μας κόβουν τα πόδια, που μας στεναχωρούν και κάνουν την παρέα μας να αδειάζει από ενέργεια. Με ένα απλό τηλεφώνημα κι ένα μήνυμα μια μεγάλη πια ομάδα του Ηρακλείου όπως ο Πόρος χάνει το δικαίωμα στην προπόνηση και στην άθληση. Κοιτάζουμε τον ουρανό περιμένοντας ένα θαύμα γιατί από τους Ηρακλειώτες δεν περιμένουμε πια τίποτα, τα είδαμε όλα!»