Κουνάβοι: Επισημοποιήθηκε η παραμονή Δ. Τσέρου – Στις 4 Αυγούστου η πρώτη προπόνηση

Στον πάγκο των Κουνάβων θα βρίσκεται οριστικά και τη νέα χρονιά ο Δημήτρης Τσέρος, με τον έμπειρο τεχνικό να δίνει τα… χέρια με τους ιθύνοντες της ομάδας.

Μάλιστα ο τεχνικός των Κουνάβων, έκανε και την πρώτη του μεταγραφική κίνηση αποκτώντας έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που μπορεί να ανεβάσει την ποιότητα στην μεσαία γραμμή. Πιο συγκεκριμέν ο Νίκος Κουκάκης συμφώνησε σε όλα και θα είναι ποδοσφαιριστής των Κουνάβων τη νέα χρονιά.

Ο Δημήτρης Τσέρος μίλησε στο Grandsport.gr για την παραμονή του αλλά και την μεταγραφή του Νίκου Κουκάκη λέγοντας: “Είμαι χαρούμενος που παραμένω στους Κουνάβους. Εμείς θα δουλέψουμε αρκετά προκειμένου η ομάδα να έχει μια εύκολη παραμονή στην κατηγορία και στην συνέχεια να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Να ευχηθώ υγεία και μια ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Τώρα όσον αφορά το Νίκο Κουκάκη θέλω να τον καλωσορίσω στην ομάδα και να του ευχηθώ τα καλύτερα”.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα των Κουνάβων αναμένεται να ξεκινήσει στις 4 Αυγούστου την προετοιμασία για τη νέα σεζόν, ενώ ο Δημήτρης Τσέρος έκλεισε ήδη τα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας του, αρχής γενομένης από τις 18 Αυγούστου κόντρα στην Βόνη.

Αναλυτικά τα φιλικά των Κουνάβων

18 Αυγούστου ΚουνάβοιΒόνη
21 Αυγούστου ΑνθεστίωνΚουνάβοι με ερωτηματικό
25 Αυγούστου ΑΟΚΚουνάβοι
28 Αυγούστου ΚουνάβοιΚόροιβος
1 Σεπτεμβρίου ΚουνάβοιΗρακλής Νιπιδιτού
4 Σεπτεμβρίου ΔειλινάΚουνάβοι
8 Σεπτεμβρίου ΕΓΟΗΚουνάβοι

*Οι έδρες δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα!