Ξεκίνησαν τα «βάσανα» με φιλοδοξίες στον Ρούβα!

Την πρώτη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική σεζόν πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας στον Ρούβα στο γήπεδο των Δαφνών.

Με όρεξη, και πίστη για μια άκρως επιτυχημένη χρονιά επέστρεψαν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Τσερεβελάκη, πραγματοποιώντας την πρώτη τους προπόνηση για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Το παρών στο γήπεδο έδωσαν οι ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν την συνεργασία τους με την ομάδα της Γέργερης, ενώ στην προπόνηση ήταν και οι μεταγραφικοί στόχοι του σωματείου οι οποίοι αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Μάλιστα στον Ρούβα έδωσαν τα… χέρια με τον Παναγιώτη Μιχελουδάκη, ο οποίος από αύριο αναμένεται να μπει στις προπονήσεις της ομάδας.

Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται σε αναζήτηση μικρών ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση της ομάδας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν μέσα στην προετοιμασία “δοκιμές”…

Ο Νίκος Τσερεβελάκης μίλησε στο Grandsport.gr για την επιστροφή στην δράση αλλά και τους στόχους του Ρούβα λέγοντας: “Οι στόχοι του Ρούβα είναι ανάλογοι του ονόματος της ομάδας. Θα προσπαθήσουμε να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο το οποίο βέβαια να συνδυάζεται και με τα αποτελέσματα έτσι ώστε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Θέλουμε να βγάζουμε υγεία σαν ομάδα και μέσα και έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία και χωρίς τραυματισμούς”.