Εννέα παιδιά από τους Νέους στη προετοιμασία της Μινωικής

Στην προώθηση εννέα ποδοσφαιριστών από την ομάδα Νέων, στην πρώτη ομάδα, για την προετοιμασία, θα προχωρήσει ο Μπάμπης Ντάγκινης, ο οποίος θα τους δώσει την ευκαιρία να πάρουν εμπειρίες από τη προετοιμασία και εφόσον κριθούν έτοιμοι, θα ενσωματωθούν στην Μινωική.

Αντίστροφα μετρούν πλέον στη Μινωική, καθώς πλησιάζουν την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, με την επόμενη εβδομάδα να είναι ιδιαίτερα καθοριστική σε όλα τα επίπεδα, έχοντας αρκετές εκκρεμότητες από το υπάρχον ρόστερ.

Πέραν αυτών όμως, όπως έγινε γνωστό, εννέα νεαροί αθλητές της ομάδας Νέων, θα προωθηθούν σε πρώτη φάση για να ακολουθήσουν τη προετοιμασία της πρώτης ομάδας και εφόσον κριθούν έτοιμοι, όσοι από αυτούς κριθούν έτοιμοι, θα ενσωματωθούν στην πρώτη ομάδα.

Ο λόγος για τους Τρουλλινό Οδυσσέα, Κυριακάκη Μάνο, Μαγάκη Νίκο, Λεμονάκη Σήφη, Νικηφόρο Γιάννη, Φραγκούλη Κώστα, Κουρουγκιαβούρη Μιχάλη, Κουρουγκιαβούρη Γιώργο και Μπάλλα Ανδρέα.

Όλοι τους αγωνιζόντουσαν στην ομάδα Νέοι Μινωικής με τον Μπάμπη Ντάγκινη τα προηγούμενα χρόνια και φέτος, θα ακολουθήσουν το στάδιο προετοιμασίας της πρώτης ομάδας.