9 Αυγούστου ξεκινάει η προετοιμασία του ΟΦΑΜ, «κλείνει» το θέμα του γηπέδου

Την ερχόμενη εβδομάδα θα οριστικοποιηθούν όλες οι εξελίξεις στο «στρατόπεδο» του ΟΦΑΜ, καθώς αναμένεται να διευκρινιστεί σε μεγάλο βαθμό, η «εικόνα» του ρόστερ, δηλαδή πόσοι και ποιοι θα παραμείνουν από το περυσινό ρόστερ, ενώ παράλληλα θα κλείσει και το θέμα της έδρας.

Σύμφωνα τα όσα αναφέρουν στον ΟΦΑΜ, ήδη η πλειοψηφία του ρόστερ, η οποία αποτελείται από παιδιά της ομάδας, θα βρίσκεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ομάδα, ενώ απομένουν τα… τυπικά για τους υπόλοιπους παίκτες, πιο έμπειρους οι οποίοι είχαν ενταχθεί στον ΟΦΑΜ και αναμένεται να συνεχίσουν σε αυτόν.

Όσο αναφορά τώρα την έδρα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο ΟΦΑΜ θα συνεχίσει στο «Lido Soccer» με το οποίο υπάρχει επικοινωνία ως προς αυτήν την κατεύθυνση και κοινή επιθυμία των δύο πλευρών για να ανανεωθεί η συνεργασία τους.

Η επόμενη εβδομάδα, αναμένεται να είναι καθοριστική για τον ΟΦΑΜ, με την ομάδα να ξεκινάει τη προετοιμασία της την Δευτέρα 9 Αυγούστου και έως τότε θα πρέπει να έχουν ρυθμιστεί όλες οι… λεπτομέρειες.