Σηκώνουν «μανίκια» στον Ανθεστίωνα, 2 Αυγούστου η «πρώτη»

Στον Ανθεστίωνα κοιτάζουν ήδη την επόμενη ημέρα και μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Βασίλη Πλεσίτη αποφασίστηκε η έναρξη της προετοιμασίας για τη Δευτέρα 2 Αυγούστου.

Μετά την αποχώρηση του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη από τον πάγκο της ομάδας, οι άνθρωποι του Ανθεστίωνα συμφώνησαν με τον Βασίλη Πλεσίτη έναν έμπειρο προπονητή με παραστάσεις, ο οποίος θα καθοδηγήσει τον Ανθεστίωνα στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ της νέας περιόδου.

Παράλληλα ήδη αποφασίστηκε η έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά με τους ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν στους αγωνιστικούς χώρους τη Δευτέρα 2 Αυγούστου.

Στο αγωνιστικό ήδη η ομάδα ανακοίνωσε τις πρώτες ανανεώσεις των Γιάννη Καπαρουνάκη, Κώστα Νοδαράκη και Γιώργο Στρατάκη, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες μαζικές ανανεώσεις παικτών του περσινού ρόστερ.

Άλλωστε στόχος του Ανθεστίωνα είναι η παραμονή του βασικού κορμού της ομάδας και κινούνται σε αυτή την κατεύθυνση. Τις επόμενες ημέρες μάλιστα αναμένεται να υπάρχουν και νεότερα σχετικά με τις ανανεώσεις…