Ολοκληρώνουν την 1η εβδομάδα προετοιμασίας στο Τυμπάκι

Την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, ολοκληρώνουν σήμερα στο Τυμπάκι, με τον Μιχάλη Κουτεντάκη να έχει προγραμματίσει να δώσει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του το ερχόμενο σαββατοκύριακο 24 και 25 Ιουλίου.

Η ομάδα του Τυμπακίου, ήταν η πρώτη ομάδα των ερασιτεχνικών κατηγοριών της ΕΠΣ Ηρακλείου που ξεκίνησε τη προετοιμασία της την περασμένη Δευτέρα 19 Ιουλίου και σήμερα, ολοκληρώνουν τη πρώτη εβδομάδα προπονήσεων, μετά απο πολύμηνη αποχή.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, όλα κύλησαν ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με τον Γιαννακάκη να μένει δύο ημέρες εκτός λόγω ενοχλήσεων, ενώ ο Μιχάλης Κουτεντάκης ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του πως το ερχόμενο σαββατοκύριακο θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν μετά απο μία δύσκολη, επίπονη εβδομάδα.

Όσο αναφορά τώρα την συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Δευτέρα 26 Ιουλίου, ενώ το πρώτο φιλικό παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 7 Αυγούστου με αντίπαλο την Κ19 του ΟΦΗ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών παιχνιδιών του ΑΟΤ:

7/8 Κ19 ΟΦΗ

11/8 Ρούβας

13/8 Μοίρες

22/8 Δειλινά

25/8 Κενή ημερομηνία

28/8 Κ19 Εργοτέλη

5/9 ΟΦ Αρμένων

11 ή 12/9 ΠΟΑ