
Ως… υπόθεση δευτερολέπτων, χαρακτήρισε την ανανέωσή της συνεργασίας του με τον ΠΟΑ, ο Νίκος Σαμουηλίδης, στη δήλωσή του μετά την επίτευξη της συμφωνίας με τους Ατσαλενιώτες.
Ο έμπειρος αμυντικογενής ποδοσφαιριστής, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στο κέντρο της άμυνας, παραμένει για ακόμα ένα χρόνο… κάτοικος Ατσαλένιου και στις δηλώσεις του μετά την επίτευξη της συμφωνίας, εξέφρασε την ικανοποίησή του που συνεχίζει σε ένα περιβάλλον που τον γνωρίζουν και τους γνωρίζει.
Στη δήλωσή του, ο Νίκος Σαμουηλίδης, τόνισε χαρακτηριστικά: «είμαι χαρούμενος που συνεχίζω σε ένα περιβάλλον που με γνωρίζουν και τους γνωρίζω. Ήταν μία απόφαση που την πήρα χωρίς δεύτερη σκέψη, υπόθεση δευτερολέπτων.
ADVERTISING
Ξεκινάει η πιο σημαντική περίοδος της χρονιάς, η στιγμή που μπαίνουν τα θεμέλια για το φετινό οικοδόμημα. Εγώ από τη μεριά μου, θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία σε όλους».