Οι… επόμενες κινήσεις του ΠΟΑ

Σε μεγάλο βαθμό, έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ του ΠΟΑ, με ελάχιστες υποθέσεις παικτών να βρίσκονται σε εκκρεμότητα, όπως αυτές των Γιαγκιόζη-Τσιρούδη, οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν ανανεώσει, ενώ δεδομένη θεωρείται η απόκτηση ενός παίκτη, ο οποίος θα έχει τα χαρακτηριστικά του Μέμμου που αποχώρησε.

Ο ΠΟΑ, έχει… χάσει αυτή τη μεταγραφική περίοδο, τους Δωματά, Μέμμο, Γκελοσάνι, οι οποίοι αποχώρησαν από την ομάδα, ενώ δεν έχουν μέχρι στιγμής ανανεώσει ο Γιαγκιόζης ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό, αλλά και ο Τσιρούδης που βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Με τον Σταύρο Τσιρούδη, υπήρξε επαφή, όμως δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ και τη νέα αγωνιστική περίοδο, από την άλλη με τον Γιαγκιόζη, δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής καμία συζήτηση, λόγω του ότι βρίσκεται στο εξωτερικό και ενδεχομένως να υπάρξουν επαφές μετά την επιστροφή του.

Βέβαια, στην… θέση του τερματοφύλακα, ο ΠΟΑ έχει και πάλι τον Νίκο Γκογκόση, έναν νεαρό τερματοφύλακα ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Νεάπολη, βοηθώντας τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου της παραμονής και δεν αποκλείεται φέτος, να αποτελέσει έναν από τους τρεις πορτιέρο των «πρασίνων».

Η… αποχώρηση του Ανέστη Αναστασιάδη, από το ρόστερ, καθώς υπενθυμίζουμε ανέλαβε τη τεχνική ηγεσία, θα καλυφθεί όπως όλα δείχνουν εκ των έσω, καθώς υπάρχουν επιλογές για να πλαισιωθεί ο Μιχάλης Αννιτσάκης στο κέντρο της άμυνας, είτε με τον Σαμουηλίδη που ανανέωσε, είτε με τον Χατζηανδρέου που επίσης παρέμεινε στο ρόστερ, ενώ υπάρχουν και οι νεότεροι που προέρχονται από τα «σπλάχνα» της ομάδας.

Υπενθυμίζουμε, αποκτήθηκαν οι Μάρκο Μειρέλες και Μιγκέλ Ολιβέιρα, οι οποίοι αποτελούν τις δύο πρώτες προσθήκες της ομάδας του ΠΟΑ και οι Ατσαλενιώτες, σε συνεργασία με τον Ανέστη Αναστασιάδη, ψάχνονται για να αναπληρώσουν το κενό του Μέμμου, με έναν παίκτη που θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά μ’ εκείνον, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει βρεθεί κάτι αξιόλογο.

Πλέον στον ΠΟΑ, έχουν εστιάσει στις τελευταίες λεπτομέρειες για την οργάνωση της έναρξης της προετοιμασίας, ενώ δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια αυτής, να κριθεί εάν υπάρχει επιπλέον ανάγκη για μεταγραφική προσθήκη, καθώς δεδομένη είναι η προώθηση παικτών από τα «σπλάχνα» της ομάδας.