Επείγουσα έκκληση από τον Δήμαρχο Ιεράπετρας Θ. Καλαντζάκη

Με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης, απεύθυνε επείγουσα έκκληση προς τους Δημότερες, να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις αλλά και να απομακρυνθούν τα σταθμευμένα αυτοκίνητα, για να διευκολυνθεί το «έργο» των Πυροσβεστών και της Πολιτικής Προστασίας.

Στην ανάρτησή του, αναφέρει: «ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

Παρακαλούνται οι δημότες να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις προς τις περιοχές του Φράγματος,  της Καλαμαύκας, της Πρίνας, της Μακρυλιάς και των Μεσελέρων, όπως και να απομακρύνουν τα σταθμευμένα αυτοκίνητα από τα παραπάνω οδικά δίκτυα, προκειμένου να διευκολύνουν την προσβασιμότητα των πυροσβεστικών οχημάτων, της Πολιτικής προστασίας, των υπηρεσιών του Δήμου και των εθελοντών προς τις εστίες της φωτιάς.

ADVERTISING

Το μέτωπο είναι μεγάλο και προβλέπεται μια δύσκολη νύχτα, καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Ιδιαίτερα η περιοχή γύρω από το φράγμα, η Καλαμαύκα και οι Μεσελέροι κινδυνεύουν περισσότερο από τη φωτιά και χρειάζονται περισσότερη βοήθεια από όλους μας. 

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν το έργο της κατάσβεσης, παρακαλούνται να προσέλθουν και ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμόδιων να συνεργαστούν με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τους Προέδρους των Κοινοτήτων και την Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, κα Μαρία Ρουμελιωτάκη.

Σας ευχαριστώ πολύ.

ADVERTISING

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Θεοδόσης Καλαντζάκης».