Προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά Αυγενάκη ο ΕΓΟΗ!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΕΓΟΗ έκανε γνωστό πως θα πραγματοποιήσει έκτακτο Γ.Σ. με θέμα την Αίτηση στην Ελληνική Δικαιοσύνη, κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Όπως έγινε γνωστό ο ΕΓΟΗ θα υποβάλει αγωγή για την για την Ηθική Ζημιά του Σωματείου γιατί για Δεύτερη Φορά εμποδίζονται να μετέχουν σε Γενική Συνέλευση όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση του ΕΓΟΗ αναφέρει: «Ο Πρόεδρος Δημήτριος Κοροβέζος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Ε.Γ.Ο.Η.) καλεί σε Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, τα Μέλη του, την Πέμπτη 29η Ιουλίου 2021, και ώρα 19.00′, στα Γραφεία του Σωματείου με μοναδικό Θέμα την Αίτηση στην Ελληνική Δικαιοσύνη, κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού Ελευθερίου Αυγενάκη, σύμφωνα με τα άρθρα 85 και 86 του Ελληνικού Συντάγματος και τον Νόμο Ν. 3126/2003 περί Ευθύνης Υπουργών, για Κατάχρηση Εξουσίας με Όπλο το Μητρώο Αθλητικών Φορέων της Γ.Γ.Α. Παράλληλα θα υποβάλουμε Αγωγή για την Ηθική Ζημιά του Σωματείου μας, γιατί για Δεύτερη Φορά εμποδιζόμαστε να μετέχουμε σε Γενική Συνέλευση όταν και τις δύο Φορές είμαστε από τα Ιδρυτικά Μέλη της Υπερκείμενης Αθλητικής Οργάνωσης.

Τέλος θα προσφύγουμε στο Συμβούλιο Επικρατείας για την Αντισυνταγματικότητα του Νόμου 4726/2020 και την Παραβίαση της Ευρωπαϊκής Οδηγίας περί Δικαιωμάτων των Ευρωπαίων Πολιτών.

Εντολή Προέδρου

Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ε.Γ.Ο.Η.

ΙΩΑΝΝΗΣ  ΝΤΕΛΙΝΤΑΔΑΚΗΣ»