Στηρίζουν το τοπικό ποδόσφαιρο τα «Νερά Ρούβας»

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα εν μέσω της πανδημίας, τα Νερά Ρούβας η κορυφαία εταιρίας στο είδος της στην Ελλάδα προσέφερε μεγάλη χορηγία στην ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ένωσης:

«Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα εν μέσω της πανδημίας, προβάλει ως αχτίδα φωτός μια μεγάλη κρητική εταιρεία ώστε έμπρακτα να βρίσκεται δίπλα στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα σωματεία, στηρίζοντας ενεργά τις προσπάθειες των ερασιτεχνών παραγόντων.

Με μεγάλη χαρά και τιμή η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου ανακοινώνει σήμερα την μεγάλη χορηγία από το «Νερό Ρούβας», την κορυφαία εταιρεία στο είδος της στην Ελλάδα!

Πιστή στην υπεύθυνη εταιρική κοινωνική ευθύνη, μέσα από το πρόγραμμά της «Δίψα για Ζωή», η εταιρεία «Νερό Ρούβας» συμμετέχει ενεργά σε δράσεις που αφορούν τον πολιτισμό, τον αθλητισμό καθώς και τις φιλανθρωπίες. Προτεραιότητά της είναι η αρωγή ενεργειών που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της κοινωνίας, προάγουν το αθλητικό ιδεώδες και στηρίζουν τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Κατόπιν ενεργειών του Α’ Αντιπροέδρου της ΕΠΣΗ κ. Γιώργου-Πλούταρχου Κουτεντάκη και επαφών με υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας «Νερό Ρούβας», επετεύχθη η χορηγική συμφωνία, από την οποία θα επωφεληθούν όλα ανεξαιρέτως τα σωματεία που αγωνίζονται στις διοργανώσεις της ΕΠΣΗ περιόδου 2020-2021.

Επίσης το «Νερό Ρούβας» αναλαμβάνει επίσημος χορηγός στο Κύπελλο ΕΠΣΗ περιόδου 2020-2021 και η διοργάνωση θα έχει πλέον την ονομασία Κύπελλο ΕΠΣΗ «Νερό Ρούβας».