Πόρος: Τέλη Ιουλίου εργομετρικά, στις 2 Αυγούστου η «πρώτη»

Άμεσα ξεκινάει η νέα χρονιά στον Πόρο, καθώς το διήμερο 28-29 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν αιματολογικές εξετάσεις στην ομάδα, ενώ 30-31 του μήνα θα πραγματοποιηθούν τα εργομετρικά. Τέλος τη Δευτέρα 2 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει της νέας χρονιάς!

Στον Πόρο έχουν ήδη ανεβάσει «μανίκια» και ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν και όπως αποφασίστηκε το διήμερο 28-29 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν αιματολογικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών σε δύο γκρουπ. Παράλληλα το επόμενο διήμερο 30-31 του μήνα, θα γίνουν τα εργομετρικά των ποδοσφαιριστών των «μπλε».

Τη Δευτέρα 2 Αυγούστου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η επίσημη «πρώτη» του Πόρου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ ήδη ο τεχνικός της ομάδας Ανδρέας Σκένζος έχει «κλείσει» 4 δυνατά φιλικά ενώ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ακόμα.

Συγκεκριμένα στις 21 Αυγούστου ο Πόρος θα παίξει με τον ΑΟΑΝ, ενώ στις 25 του ίδιου μήνα θα αντιμετωπίσει τον ΑΟΤ. Στις 28/08 θα παίξει με τον Γιούχτα, αν οι δύο ομάδες δεν έχουν υποχρεώσεις για το Κύπελλο, ενώ στις 11 Σεπτεμβρίου ο Πόρος θα αντιμετωπίσει τον Άρη Σούδας στα Χανιά.

Παράλληλα η διοίκηση των «μπλε» έχει ήδη συζητήσει με τους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν οι ανακοινώσεις για «μαζικές» ανανεώσεις παικτών του περσινού ρόστερ.