Γ. Κόλλιας: «Ευχαριστώ τον Γιούχτα για την εμπιστοσύνη τους για τέταρτη χρονιά»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιούχτα παραχώρησε στο Grandsport.gr ο Γιώργος Κόλλιας.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας αναφέρθηκε στην παραμονή του στην ομάδα των Αρχανών, ενώ ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Γιούχτα για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο του για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που για ακόμα μια χρόνια θα αγωνίζομαι για την ομάδα του Γιούχτα. Είναι η τέταρτη σεζόν μου στην ομάδα των Αρχανών και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τη συνεργασία μας! Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου και να ευχηθώ μια σεζόν γεμάτη υγεία, χωρίς τραυματισμούς! Ας ελπίσουμε να ευχαριστηθούμε ένα ολοκληρωμένο πρωτάθλημα τόσο εμείς όσο και ο φίλαθλος κόσμος και η πανδημία να μην αποτελέσει και φέτος «αγκάθι».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.