Κυνηγάει μεταγραφή έκπληξη για τον ΠΑΟΚ ο Κ. Μπουμάκης!

Στον ΠΑΟΚ χτυπάει… κόκκινο ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά προκειμένου η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα.

Έτσι λοιπόν μετά την πρώτη ενίσχυση με τον Μιχάλη Μαγάκη από τον Πόρο, στον ΠΑΟΚ κινούνται για την απόκτηση του Ραφαήλ Μπαμπουλάκη με την διοίκηση του Κρουσώνα να ανακοινώνει το μεσημέρι της Τετάρτης την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα εκτός από τις δύο παραπάνω περιπτώσεις, ο Κώστας Μπουμάκης δουλεύει αποκλειστικά μια μεταγραφή που αναμένεται να ανεβάσει επίπεδο τον ΠΑΟΚ στη νέα χρονιά.

Ο ισχυρός άνδρας των “ασπρόμαυρων” βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με ομάδα της Γ’ Εθνικής προκειμένου να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους της φετινής χρονιάς βοηθώντας την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της.

Ο Κώστας Μπουμάκης έχει αναλέβει αποκλειστικά την περίπτωση του ποδοσφαιριστή και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις σχετικά με την προσθήκη αυτή στους “ασπρόμαυρους” για τη νέα σεζόν.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.