Πήγε πίσω η έναρξη του νέου πρωταθλήματος: Νέα ημερομηνία η 26η Σεπτεμβρίου

Το πρωτάθλημα της Super League 2 πήρε μετάθεση έναρξης και εκτός απροόπτου θα ξεκινήσει στις 26 Σεπτεμβρίου.

Τα μέλη της Super League 2 είχαν αποφασίσει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 12 Σεπτεμβρίου, όμως η παράταση που έδωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης για τη συμπλήρωση του μετοχικού κεφαλαίου, πάει πίσω τη σέντρα.

Η νέα ημερομηνία που έχει δοθεί προθεσμία στις ΠΑΕ είναι η 31η Αυγούστου, κατά συνέπεια η ΕΕΑ δεν προλαβαίνει να ελέγξει όλους τους φακέλους μέσα σε 10 ημέρες. Την αδυναμία της αυτή την εξέφρασε μέσω εγγράφου στη λίγκα, ζητώντας να πάει πιο πίσω το πρωτάθλημα.

Έτσι, στην τηλεδιάσκεψη της Τετάρτης (21/07) οι ΠΑΕ δήλωσαν διατεθειμένες να πάνε πίσω την έναρξη του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στις 26 Σεπτεμβρίου. Από την ΕΕΑ, άλλωστε, θα γίνει γνωστός ο αριθμός των συμμετεχόντων για να ακολουθήσει η προκήρυξη και η κλήρωση του πρωταθλήματος.

Αντίθετες με τη μετάθεση της έναρξης δήλωσαν οι ΠΑΕ Λεβαδειακός, Καραϊσκάκης Άρτας. Σημειώνεται ότι σε αντίθεση με πολλές άλλες ομάδες οι Βοιωτοί έχουν μπει ήδη στο γήπεδο. Από την τηλεδιάσκεψη απουσίαζαν οι ΑΕΛ, Βέροια, Απόλλων Λάρισας.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα της αδειοδότησης, θα σταλεί έγγραφο στην Εκτελεστική Επιτροπή να δοθεί παράταση ανανεώσεων για τις ομάδες που δεν πήραν άδεια. Το σκεπτικό τους είναι ότι η απόρριψη των φακέλων έγινε μετά τις 30 Ιουνίου, άρα δεν γνώριζαν την έκβαση για να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες πριν εκπνεύσει η σχετική διορία.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Πηγή sdna.gr