Μ. Μαγάκης: «Ο Ασσαριωτάκης μου φέρθηκε σαν δεύτερος πατέρας μου – Να πετύχουμε με τον ΠΑΟΚ»

Το δικό του… αντίο στον Πόρο και τον Γιάννη Ασσαριωτάκη έστειλε ο Μιχάλης Μαγάκης με δηλώσεις του στο Grandsport.gr.

Ο έμπειρος μέσος που μετακόμισε ως δανεικός στον ΠΑΟΚ τη νέα αγωνιστική χρονιά, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Ασσαριωτάκη λέγοντας μάλιστα ότι του φέρθηκε σαν δεύτερος πατέρας του στις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ ευχαριστώντας τον Κώστα Μπουμάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του, ενώ τόνισε πως οι “ασπρόμαυροι” θα πετύχουν τον στόχο τους.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Ο Γιάννης Ασσαριωτάκης μου έχει φερθεί πραγματικά σαν δεύτερος πατέρας μου και αυτά πρέπει να λέγονται. Είναι ένας άνθρωπος που έχει τηρήσει στο ακέραιο όσα μου έχει πει. Πραγματικά κάνει με μεράκι αι αγάπη τα πάντα για τον τόπο που αγαπάει για το προάστιο του Πόρου. Τα πέντε χρόνια που έχουμε συνεργαστεί έχει σταθεί δίπλα σου σε πολλές μου δύσκολες καταστάσεις που μόνο εγώ και εκείνος γνωρίζουμε. Όταν ένας πρόεδρος σου φέρετε σαν άτομο της ίδιας σου της οικογένειας πρέπει να ακούγεται.

Ελπίζω και εγώ από την μεριά μου να του έχω ανταποδώσει την αγάπη που μου έχει δείξει και τον ευχαριστώ και δημόσια για όλα. Τα βάλαμε κάτω και δέχτηκε το αίτημα μου να αποχωρήσω έστω για ένα χρόνο από την ομάδα έτσι ώστε να αναπληρώσω τα παιχνίδια τα οποία δεν αγωνίστηκα την χρονιά που μας πέρασε”.

Για τον ΠΑΟΚ δήλωσε:Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ και τον κ. Μπουμάκη τους ευχαριστώ πραγματικά για την εμπιστοσύνη και την θέληση που έδειξαν στο πρόσωπο μου για να με αποκτήσουν. Η ομάδα του Κρουσώνα θα πρωταγωνιστήσει όπως κάνει κάθε χρόνο και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να πετύχει τον στόχο της. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι στον Πόρο που είμαι σίγουρος πως θα πετύχει και φέτος τον στόχο του”.