Σήμερα (19/07) συγκροτείται σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Αλμυρού!

Ημέρα εξελίξεων στον Αλμυρό καθώς σήμερα Δευτέρα 19 Ιουλίου συγκροτείται σε σώμα το νέο Δ.Σ. της ομάδας του Γαζίου!

Σήμερα Δευτέρα 19 Ιουλίου ορίστηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου του Αλμυρού, με κυριότερο θέμα του, την συγκρότηση σε σώμα, ενώ αμέσως μετά θα συζητηθούν ο αγωνιστικός σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ουσιαστικά, θα τεθεί το θέμα του προπονητή, και στη συνέχεια θα κληθεί και ο ίδιος να συζητήσει με τη διοίκηση για να αποφασιστεί το μέλλον της συνεργασίας τους, όπως επίσης και οι στόχοι της ομάδας και ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Υπενθυμίζουμε, μετά τη Γενική Συνέλευση, εκλέχτηκαν στο Δ.Σ. οι: Εμμανουήλ Βίστης, Εμμανουήλ Μαρνέλλος, Θωμάς Γαβαλάς, Κωνσταντίνος Γιαπιτζόγλου, Γιώργος Γκαβόπουλος, Πολύδωρος Σταματάκης, Γιάννης Κάββαλος, Γιάννης Μαυράκης, Γιώργος Πάγκαλος τ. Νικολάου, Εμμανουήλ Γραμματικάκης και Γιώργος Πάγκαλος τ. Βασιλείου.

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να προστεθούν τέσσερα με πέντε νέα μέλη στο συμβούλιο και για να γίνει αυτό, θα υπάρξει μία τροποποίηση του καταστατικού.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.