Σε καλό κλίμα η Γ.Σ. του Ρωμανού-Με τους ίδιους στόχους και φιλοσοφία και τη νέα σεζόν!

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (18/07) η Γενική Συνέλευση του Ρωμανού μέσα σε πολύ καλό κλίμα!

Στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Ρωμανού έγινε Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός της χρονιάς που μας πέρασε ενώ πλέον ξεκινάει άμεσα και ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν που έρχεται.

Οι άνθρωποι του σωματείου αποφάσισαν να συνεχίσουν με την ίδια φιλοσοφία κα και τους ίδιους στόχους τη νέα χρονιά, καθώς ο Ρωμανός πρόκειται για μία ομάδα που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις τα τελευταία χρόνια στην Α1 και οι άνθρωποι της ομάδας θα προσπαθήσουν σε κάτι ανάλογο και τη νέα σεζόν.

ADVERTISING

Πλέον η διοίκηση κοιτάζει την επόμενη μέρα και σύμφωνα με πληροφορίες ίσως και εντός της ημέρας θα υπάρξει συνάντηση με τον τεχνικό της ομάδας Άλκη Πλουσή για ενδεχόμενη ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ενώ άμεσα θα ξεκινήσουν και οι επαφές με ποδοσφαιριστές του ρόστερ.

Πλέον αναμένονται σημαντικές εξελίξεις ωστόσο στις τάξεις του Ρωμανού θα προσπαθήσουν για μία ακόμη χρονιά η ομάδα να βρίσκεται σε ένα αρκετά καλό επίπεδο…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content