Συζητήσεις για τη νέα χρονιά με το «Lido Soccer»

Σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του «Lido Soccer» βρίσκονται εκ νέου οι άνθρωποι του ΟΦΑΜ, προκειμένου να μπορεί η ομάδα να πραγματοποιεί σε αυτό τις προπονήσεις της αλλά και να το έχει ως έδρα, τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του ΟΦΑΜ, έχουν θέσει ως προτεραιότητα την συνέχιση της χρήσης των εγκαταστάσεων του «Lido Soccer» τόσο για τη προετοιμασία, όσο και για τις προπονήσεις αλλά και για τους αγώνες κατά τη διάρκεια του νέου πρωταθλήματος, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένοι από τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Όπως αναφέρουν στον ΟΦΑΜ, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνεργασία που είχαν με το αθλητικό κέντρο ενώ «στάζουν μέλι» για την οικογένεια Παπαδόπουλου.

Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται νέα συνάντηση του ΟΦΑΜ με το αθλητικό κέντρο «Lido Soccer» όπου θα «κλείσει» το θέμα.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Αντώνης Λεκάκης ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές ότι η ομάδα επιστρέφει στο γήπεδο για προπονήσεις στις 9 Αυγούστου, ενώ ήδη έχει κλείσει τέσσερα φιλικά, αφήνοντας “ανοιχτή” την  ημερομηνία 8 Σεπτεμβρίου, καθώς προγραμματίζεται να γίνει ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι.

Τα φιλικά:

21/8 Δειλινά

28/8 Λίντο

1/9 Μοχός

4/9 Ποσειδώνας

11/9 Αετός Ανωγείων

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.