Σ. Διαμαντάκης: «Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ – Μεγάλη μου τιμή να παίζω για τον Μοχό»

Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον Μοχό, τους στόχους της ομάδας αλλά και την επιστροφή στην δράση μίλησε στο Grandsport.gr ο Σοφοκλής Διαμαντάκης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανανέωσε την συνεργασία του με τον Μοχό και στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε την αγάπη του για τον Μοχό, αλλά και τους υψηλούς στόχους της ομάδας.

Συγκεκριμένα για την ανανέωση δήλωσε: “Δεν χρειάστηκε να σκεφτώ και να συζητήσουμε πολλά πολλά με την διοίκηση και τον πρόεδρο για την ανανέωση της συνεργασίας μας. Τους ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη τους όπως και τον προπονητή μου. Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να αγωνίζομαι για τον Μοχο και πάντα θα δίνω το 100%”.

Για τους στόχους της ομάδας:Οι στόχοι της ομάδας είναι όπως κάθε χρόνο πρωταγωνιστικοί. Οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά και να τους πετύχουμε για να πάμε την ομάδα ακόμα ψηλότερα”.

Για την επιστροφή στην δράση:Τέλος, είναι πολύ ευχάριστο που επιστρέφουμε στην ενεργό δράση και που μπαίνουμε σιγά σιγά πάλι σε μια κανονικότητα. Εύχομαι στον κόσμο υγεία και υπομονή”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.