Στο τεχνικό τιμ του ΑΟΑΝ ο Μ. Φθενάκης

Στο τεχνικό επιτελείο του ΑΟΑΝ ως γυμναστής, εντάχθηκε ο Μάκης Φθενάκης, γνωστός στο Ηράκλειο από το πέρασμα του ως ποδοσφαιριστής από την ομάδα της Χερσονήσου. 

Ο Μάκης Φθενάκης, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Τρικάλων με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, τον τελευταίο ένα χρόνο, εργαζόταν στις ακαδημίες του ΑΟΑΝ και η διοίκηση, βλέποντας την εξέλιξή του και τις ικανότητές του, τον ενέταξε στο τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας.

Στον ΑΟΑΝ υποστηρίζουν, πως οι δυνατότητες του ίδιου είναι μεγάλες και γι’ αυτό αποφασίστηκε ουσιαστικά να προωθηθεί από την ακαδημία στη πρώτη ομάδα.

Πέραν της ακαδημίας του ΑΟΑΝ, έχει εργαστεί και σε ακαδημίες των Τρικάλων, όπου σε συνδυασμό με την Πανεπιστημιακή του εκπαίδευση, είχε τη δυνατότητα να ξεκινήσει τη προπονητική του καριέρα.

Πλέον, στο τεχνικό επιτελείο του ΑΟΑΝ, δίπλα στον Νίκο Σουργιά παραμένει ο Αντώνης Γιαννακάκης ως άμεσος συνεργάτης του, ο γυμναστής Μάκης Φθενάκης, ο φυσικοθεραπευτής Αυξέντιος Κεκελέκης και το τιμ θα “κλείσει” μόλις πλαισιωθεί από έναν προπονητή τερματοφυλάκων.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.