Α. Γκαργκαλατζίδης: «Μπορώ να ανταπεξέλθω στον ΟΦΗ»

Στο Sport24.gr μίλησε ο Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στον δανεισμό του, στον στόχο του με τον ΟΦΗ, αλλά και την περυσινή χρονιά.

Για το γκολ που πέτυχε: “Η αλήθεια είναι ότι την ώρα του αγώνα δεν το είχα καταλάβει λόγω της έντασης και των πανηγυρισμών στο τέλος, αλλά μόλις ηρέμησα και γύρισα στα αποδυτήρια, είδα μηνύματα από φίλους και γνωστούς και τότε το συνειδητοποίησα και ήμουν πολύ χαρούμενος”. Σίγουρα και τα δυο είναι πολύ σημαντικά και είμαι χαρούμενος και για τα δυο αλλά το μόνο που θέλω είναι να έχει συνέχεια αυτό”.

Όσον αφορά για την παρακαταθήκη του συγκεκριμένου γκολ, ο ίδιος ευελπιστεί να το θυμούνται έστω και λίγοι Έλληνες οπαδοί τα επόμενα χρόνια: “Δεν ξέρω κατά πόσο θα μείνει στην μνήμη των Ελλήνων αλλά θα με χαροποιούσε να δω ότι το θυμούνται έστω κάποιοι λίγοι μετά από χρόνια”.

Ο νεαρός επιθετικός θεωρεί ότι η Σουντούβα είναι μια ομάδα που θα μπορέσει να τον βοηθήσει να δείξει τι αξίζει: “Οι προσωπικοί μου στόχοι για αυτό το νέο ξεκίνημα είναι να αποδείξω τι αξίζω αλλά και τι μπορώ να πετύχω. Θέλω να μένω ταπεινός να σκοράρω όσα περισσότερα γκολ μου δοθούν και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, οι οποίοι είναι σαφείς”.

Για την περυσινή πορεία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα και στο τι έφταιξε τόνισε: “Σίγουρα ήταν ένας ξεχωριστός στόχος για την ομάδα του ΟΦΗ η Ευρώπη, αφού μετά από 20 χρόνια επέστρεψε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θεωρώ ότι πλέον ο στόχος της ομάδας θα είναι η Ευρώπη κάθε χρόνο, γιατί μπορεί να τα καταφέρει”.

“Η κακή πορεία πέρυσι οφείλεται και σε πολλούς τραυματισμούς που είχε η ομάδα μας και ήταν άτυχη αλλά ποτέ δεν τα έβαλε κάτω και πάλεψε μέχρι τέλους και πιστεύω δικαιώθηκε”.

Ο Γκαργκαλατζίδης έχει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ έως το 2024, ενώ ο δανεισμός του στη Σουντούβα εκπνέει τον Δεκέμβριο του 2021. Ο ίδιος παραμένει προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με τους Λιθουανούς, ωστόσο θεωρεί ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ του ΟΦΗ: “Δεν θα ήθελα να κοιτάξω το μέλλον τώρα θα ήθελα να συγκεντρωθώ στους στόχους που έχω με τη Σουντούβα και τους στόχους της ομάδας για μια καλή σεζόν. Σίγουρα μετά τον δανεισμό μου θα ήθελα να διεκδικήσω μια θέση στην ομάδα του ΟΦΗ, γιατί πιστεύω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.