Έχουν σηκώσει… μανίκια στον ΠΟΑ!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός του ΠΟΑ ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς με τον Ανέστη Αναστασιάδη και την διοίκηση να έχουν σηκώσει… μανίκια.

Η αρχή στον ΠΟΑ έγινε το βράδυ της Τετάρτης, όπου οι “πράσινοι” ανακοίνωσαν τον Ανέστη Αναστασιάδη ως νέο προπονητή της ομάδας. Η συνέχεια ήρθε το πρωί της Πέμπτης, όταν και οι “πράσινοι” ολοκλήρωσαν τις πρώτες μεταγραφές με τους δύο Πορτογάλους.

Μάλιστα αυτή ήταν μόνο η αρχή για την ομάδα του Ατσαλένιου, αφού ήδη Ανέστης Αναστασιάδης και διοίκηση είναι σε επαφές τόσο για τους παίκτες που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ, όσο και για την μεταγραφική ενίσχυση του σωματείου.

Πάντως δεδομένη θεωρείται η παραμονή των Κερμενίδη – Καϊμακαμούδη στην ομάδα, αφού οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν σηκώσει το… βάρος τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα. Παράλληλα στην ομάδα θα παραμείνει και ο Ανιτσάκης, ο οποίος “μετακόμισε” στα μέσα της σεζόν στον ΠΟΑ, με την συμφωνία να έκανε λόγο για συνεργασία 1.5 χρόνου.

Βέβαια θα υπάρξουν και αποχωρήσεις στην ομάδα, αφού ήδη δεν θα συνεχίσει ο Καλαϊτζάκης που ανακοινώθηκε από τα Χανιά, ο Δωματάς που είναι ελεύθερος αλλά και ο Γκελοσάνι.

Το φετινό καλοκαίρι στον ΠΟΑ αναμένεται ιδιαίτερα… καυτό, με τους ιθύνοντες του σωματείου να δείχνουν με το… καλημέρα τις βλέψεις τους για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική.