Εικοσιένα ανανεώσεις στον Μοχό – Στο Δ.Σ. και ο Α. Κεφαλούκος!

Ούτε μια, ούτε δύο αλλά εικοσιένα ανανεώσεις πραγματοποίησε η διοίκηση του Μοχού πετυχαίνοντας τον βασικό της στόχο.

Ο πρόεδρος του Μοχού, Στέλιος Λαδουκάκης είχε βάλει στόχο να παραμείνει ο βασικός κορμός της ομάδας και τη νέα σεζόν και το κατάφερε, αφού μετά από μαζικές συναντήσεις που είχε με τους ποδοσφαιριστές κατάφερε να ανανεώσει με 21 παίκτες για τη νέα χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα κάτοικοι Μοχού θα είναι και φέτος οι Παναγιώτης Αρβανίτης, Νίκος Κριτσωτάκης, Στάθης Κτιστάκης, Γιώργος Διαμαντάκης, Αλέξανδρος Πλατάκης, Θόδωρας Νταουσιάνης, Θανάσης Μίχος, Ραφαήλ Ρουσοχατζάκης, Κώστας Πατεράκης, Γιώργος Πατεράκης, Σοφοκλής Διαμαντάκης, Γιάννης Ρουμελιώτης, Σταύρος Τζωρακοελευθεράκης, Νίκος Παπαδάκης, Νίκος Κριτσωτάκης, Κώστας Στεφανάκης, Μύρων Ποντίκαλης, Γιάννης Σούρσος, Σήφης Τσιμινικάκης, Χαράλαμπος Σπανάκης και Μάριος Σωμαράκης.

Μάλιστα στον Μοχό θα κινηθούν για τρεις με τέσσερις μεταγραφές προκειμένου να καλυφθούν τα κενά και να παρουσιαστεί έτοιμη η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα.

Τώρα όσον αφορά το συμβούλιο των “κιτρινομπλέ” τη φετινή σεζόν θα συμμετέχει και ο Αντώνης Κεφαλούκος, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν με ιδιαίτερη επιτυχία στο σωματείο.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.