Ο… γρήγορος ΟΦΗ και η περαιτέρω ενίσχυση

Ο ΟΦΗ βαδίζει στην τέταρτη ημέρα του στην Ολλανδία και ο Νίκος Νιόπλιας έχει δείξει με το… καλημέρα την ομάδα που θέλει να δει τη νέα σεζόν.

Το πρώτο φιλικό του ΟΦΗ στην Ολλανδία έδειξε θετικά στοιχεία για το σύνολο του Νίκου Νιόπλια, ωστόσο τα κενά που δημιουργήθηκαν κυρίως στην άμυνα χρειάζονται ιδιαίτερη διαχείριση από τον έμπειρο τεχνικό, αφού όσο περνούν οι μέρες και τα φιλικά ο ΟΦΗ θα πρέπει να δείχνει πιο έτοιμος για την σέντρα του πρωταθλήματος.

Ο Νίκος Νιόπλιας με το… καλημέρα έδειξε ότι θέλει φέτος να δει έναν ΟΦΗ άκρως επιθετικό που θα πιέζει σε όλο το γήπεδο και θα έχει τις γραμμές του κοντά. Στο φιλικό με την Φίτεσε είδαμε κάποια στοιχεία από αυτά που ζητάει στις προπονήσεις ο ίδιος, ωστόσο η κούραση των προπονήσεων δεν άφησε τους ποδοσφαιριστές του να το δείξουν σε διάρκεια.

Σίγουρα ο ΟΦΗ έχει αρκετά σημάδια βελτίωσης αφού μην ξεχνάμε ότι βρίσκονται στην τέταρτη μόλις ημέρα της ομάδας στην Ολλανδία και καθημερινά θα δείχνει διαφορετικό πρόσωπο. Μάλιστα με τον ερχομό των μεταγραφών, ο ΟΦΗ θα αλλάξει εικόνα και θα βάλει περαιτέρω ποιότητα στην μεσοεπιθετική του γραμμή.

Μάλιστα οι “ιθύνοντες” του ΟΦΗ εκτός από τους Τοράλ, Καμαού, δουλεύουν κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και σίγουρα μέχρι να αποχωρήσει η ομάδα από την Ολλανδία θα υπάρχουν εξελίξεις στην ενίσχυση του ρόστερ.

Πάντως ο νέος ΟΦΗ δείχνει να προσπαθεί να δουλέψει στα… πρότυπα της σεζόν που βγήκε Ευρώπη η ομάδα και στο φιλικό της Παρασκευής με την Άντερλεχτ αναμένεται να δείξει κι άλλες σκέψεις του Νίκου Νιόπλια για τον… γρήγορο ΟΦΗ.