Στις 2 Αυγούστου ξεκινά η προετοιμασία του Ασημίου

Τη Δευτέρα 2 Αυγουστού θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Ασημίου για τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα βρει την ομάδα στην Α2 ΕΠΣΗ.

Αντίστροφα μετράνε στο Ασήμι για την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς μετά από αρκετό καιρό αποχής λόγω του κορωνοϊού που ταλαιπώρησε την χώρα μας.

Ο Νίκος Φανουράκης ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές για την έναρξη της προετοιμασίας, ενώ παράλληλα έχει κλείσει ήδη φιλικά παιχνίδια όπου εκεί θα “τσεκάρει” τα θετικά και τα αρνητικά της ομάδας για να τα διορθώσει μέχρι την σέντρα του πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα τα φιλικά θα ξεκινήσουν στις 18 Αυγούστου κόντρα στην Φαιστό και θα ολοκληρωθούν στις 8 Σεπτεμβρίου κόντρα στις Ασίτες.

18/8 Φαιστός
21/8 Μοίρες
25/8 Ρούβας
28/8 ΑΕΚ
1/9 Μοίρες
4/9 Φαιστος
8/9 Ασίτες

Τώρα όσον αφορά τα μεταγραφικά ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Αεράκης βρίσκεται σε επαφή με τρεις ποδοσφαιριστές προσπαθώντας να τους αποσπάσει το “ναι” για να ενισχυθεί περαιτέρω η ομάδα για τη νέα χρονιά την ίδια ώρα μάλιστα που στόχος του είναι οι μαζικές ανανεώσεις από το υπάρχον ρόστερ.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.