Θετικό κλίμα για την παραμονή Τσέρου στους Κουνάβους- 4 Αυγούστου η «πρώτη»

Θετικό είναι το κλίμα για την παραμονή του Δημήτρη Τσέρου στους Κουνάβους, ενώ αναμένεται μέχρι τα τέλη της εβδομάδας να υπάρχουν εξελίξεις.

Οι δύο πλευρές έχουν μείνει ευχαριστημένες από τη συνεργασία τους και υπάρχει θετικό κλίμα για την παραμονή του έμπειρου τεχνικού στο «τιμόνι» των Κουνάβων και τη νέα σεζόν, ενώ αν όλα κυλίσουν ομαλά ήδη έχουν «κλειδώσει» οι ημερομηνίες για την έναρξη της προετοιμασίας και κάποιων φιλικών.

Εφόσον λοιπόν ο έμπειρος τεχνικός παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας και τη νέα χρονιά, έχει αποφασιστεί πως η έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει την Τετάρτη 4 Αυγούστου και οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο γήπεδο μετά από το μεγάλο διάστημα αποχής.

Παράλληλα έχουν «κλείσει» και τέσσερα φιλικά παιχνίδια κόντρα σε Βόνη, Μινωική, Δειλινά και Κόροιβο, ενώ βρίσκονται σε αναζήτηση τεσσάρων ακόμη φιλικών, ωστόσο τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας και εφόσον ο έμπειρος τεχνικός συνεχίσει κανονικά στην τεχνική ηγεσία των Κουνάβων, θα τρέξει και το κομμάτι των υπόλοιπων παιχνιδιών προετοιμασίας.